dimecres, 5 de novembre del 2014

RECOGIDA DE FEMS

El dia de avui parlarem sobre la ONG ''OCEAN CONSERVATION'', i també sobre l'activitat de recogida de fems que varem realitzar el  passat dia 9 d'octubre.
Per començar parlarem de ''OCEAN CONSERVATION'', aquesta organització es dedica a tomar dades  dels residus de totes les parts del món i fan gràfiques de aquests. Algunes de les activitats de aquesta organitazación són: la recogida de fems, l'estudi d'aquestos i la propagació d'aquestes dades.

L'activitat que varem dur a terme va ser una recogida de fems, a una platja de Santa Eularia des Riu, a "Ses Estaques". Ens repartírem per grups de 3 a 5 persones. Ens varen donar una bossa de fems, amb alguns parells de guants y ens asignaren una part de la platja. Donada sa nostra part de la platja, tendríem que netejar des de la costa cap a dins. (Sa nostra part cubria la esquina esquerra de "Ses Estaques", cubrint part del bosque, y un restaurant.) 

Quan varem començar a netejar el nostre trós de platja, apuntaven les dades a una fulla especial que ens vàrem donar abans de començar, possant els fems a sa bossa, utilitzant els guants. Entre les coses més abuntants que varem trobar, van estar: els trosos de vidre, trosos de plastics, i moltes buretes. Després el mes ens va sorprendre trobar-hi va ser: els materials de construcció, i un parell de copes de vidre.

Per últim vos donem uns consells per a millorar l'estat de les platges:
1. Molta gent al anar a la platja porta menjar, el qual més tard no recullem les seves sobres. Deuren fixar-se més.
2. Al fumar a la platja també tenim que recordar que això no és una paperera, és un espai públic, per tant hi ha que tirar les buretes a les paperes.

Escrit per: Sergio, Mariel, i Aimar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada