dimarts, 9 de desembre del 2014

Les prospeccions petrolíferes

¡Hola! En la següent entrada parlarem de les prospeccions petrolíferes, però pero a començar parlarem del petroli:

Què és el petroli? És un líquid oliós bituminós d'origen natural compost per diferents substàncies orgàniques, es adir, pero restes dels sediments de milions d'anys, acumulats y sotaterrats. Es troba en grans quantitats sota la superfície terrestre i s'empra com a combustible i matèria primera per a la indústria química. El petroli i els seus derivats s'empren per fabricar medicines, fertilitzants, productes alimentaris, objectes de plàstic, materials de construcció, pintures o tèxtils i per generar electricitat. El seu principal ús es per a fer plàstic.

D'on és obtè el petroli? Al interior de la Terra, sotaterrada, aquesta mezcla homogènia, s'obtè al fer forats o perforacions a l'escorça terrestre. 

Qué són les petrolíferes? Les prospeccións són sorolls acústics que tenen la finalitata de fer-hi saber si n' hi ha petroli a la terra, y la fan a la escorça d'aquesta, en els casos acertats s' escava i estrauen el petroli. Té aspectes dolents davant a l'ecosistema marí, y de vegades terrestre.

Conseqüencies de les prospeccions petrolíferes a la nostra illa? En primer lloc, les petrolíferes afectarien a l'ecosistema terrestre y marí, a l'econòmia ( Afecten al turisme, embrutarien no sols la nostra imatge en front dels turistes, sino també el medi en el que vivim!.), al turisme. A banda de que ningú vol una embrutíssia a prop de la seva residencia. La prioritat serien també els ecosistemes que afectaria; es tartadrien anys i anys en tornar-hi a tenir la mateixa  quantitat de fauna y flora marina. I n'afectarien al ésser viu que manté les nostres platjes netes y aradables per a thotom! La posidonia. 
Doncs, a part de aquestes altres conseqüencies, el turisme cauria en picat, sense platjes netes, i el medi embrutat, ningú voldría tornar-hi a anar a Eivissa de vacances. I siguem sincers...¡Eivissa viu de l'econòmia! 

Fet per: Mariel

1 comentari:

 1. Look at the way my friend Wesley Virgin's report begins with this SHOCKING and controversial VIDEO.

  Wesley was in the army-and shortly after leaving-he revealed hidden, "self mind control" secrets that the CIA and others used to get everything they want.

  As it turns out, these are the EXACT same secrets tons of famous people (notably those who "became famous out of nothing") and the greatest business people used to become wealthy and successful.

  You've heard that you use only 10% of your brain.

  That's mostly because most of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

  Perhaps that conversation has even taken place IN YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about 7 years back, while driving an unlicensed, beat-up trash bucket of a car without a driver's license and on his banking card.

  "I'm very fed up with going through life check to check! When will I finally succeed?"

  You've been a part of those those questions, ain't it right?

  Your very own success story is going to happen. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

  CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

  ResponElimina