dimarts, 9 de desembre del 2014

Treball d'investigació:

¿Per què els escrements humans floten de vegades si, y de vegades no? 

La femta que suren gairebé sempre es deuen a l'absorció deficient de nutrients (malabsorció) o massa gasos (flatulència).

consideracions:
La majoria de les causes de la femta flotants són inofensives. En la majoria dels casos, els excrements flotants desapareixeran sense tractament.

La femta flotants per si mateixes no són un signe d'una malaltia ni un altre problema de salut.

causes:
Molts factors poden causar excrements flotants. La majoria de les vegades, s'han al que vostè menja. Un canvi en l'alimentació pot causar un augment en el gas, la qual cosa permet que els excrements surin.

També es poden presentar si vostè té una infecció gastrointestinal.

La femta flotants i greixos que tenen mala olor poden deure a malabsorció greu, especialment si vostè està baixant de pes. La malabsorció significa que el seu cos no està absorbint els nutrients de manera apropiada.

La majoria dels excrements flotants no són causades per un augment en el contingut de greix de la femta. No obstant això, en algunes afeccions, com la pancreatitis crònica, s'augmenta el contingut de greix.

Cures a la llar
Si un canvi en l'alimentació ha causat excrements flotants o altres problemes, tracti de trobar quin és l'aliment culpable. Evitar aquest aliment pot ajudar.

Es pot considerar-hi una malaltia, o senyarls de estar malalt si fa femta que flota.

En resum, els escrements humans floten per la seva densitat, mentre mes densitat tenguin més persarà, perquè els àtomos estaran més junts, aumentant la densitat de la massa sólida, en aquest cas.

(Informació trobada a una pàgina, sorprendentment de médicina)

Fet per: Mariel, i bona participació de Aimar.

(Pendent d'actualitzar)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada